„De aceea, orice om evlavios să se roage Ţie la timpul când poţi fi găsit.

Cu siguranţă, în potop de ape mari, acestea nu-l vor ajunge.”Psalm 32:6

 

Vedem în zilele acestea la ştiri şi auzim de inundaţii în România, Serbia, etc, chiar oamenii mor, case ruinate, maşini şi recolte distruse şi alte bunuri luate de ape. De ce oare se întâmplă aceste lucruri? De ce permite Dumnezeu să vină potop de ape peste oameni?

Pentru că mai mari lor i-au minţit! Mai mari lor religioşi le-au spus că şi aşa ei ajung în cer!!! Că şi aşa ei sunt aprobaţi de cer!!! Cu toate că viaţa lor este o trăire în păcat, în neascultare, unii Îl înjură zilnic pe Dumnezeu, alţii fură, mint, curvesc, etc. Nici măcar păgânii care se închinau la idoli nu-şi înjurau dumnezeii falşi de piatră, lemn sau fier, ci îi adorau! Dar naţiuni care se declară „naţiuni creştine de 2000 de ani”, Îl înjură zilnic pe Dumnezu!!!

Acum cîţiva ani au fost inundaţi în Banat şi oamenii nu au luat seama, ba unii au fost găsiţi a doua zi de la prăpăd, în birt!!!

Dumnezeu îngăduie potopul de ape pentru ca oamenii să se trezească din drumul lor, din modul lor de viaţă fără Dumnezeu!!!

Cel care aduce inundaţiile este un duh ale celui rău, este mortea care distruge, ruinează, ucide.

Dumnezeu are un înger al apelor (comp. cu Apocalipsa 16:5), acesta ar interveni dacă oamenii ar fi drepţi şi nu ar lăsa acest demon să facă prăpăd.

Dumnezeu promite că pe cel evalvios, pe cel ce se încrede în El, nu-l va atinge potopul de ape (Psalm 32:6; 46:1-3).

Mai mari lor religioşi şi politic, nu se îngrijesc de turmă, nu îi îndrumă corect, ci le dă ape amare, o amăgire, o siguranţă falsă, ei înşişi sunt amăgiţi de natura lor păcătoasă şi de demoni, trăind o viaţă imorală, în minciună, oameni cu două feţe, oameni care promit şi nu-i ţin cuvântul dat, oameni care le promit altora bunăstarea aici şi în cer, fără însă ale da legea lui Dumnezeu fără de care oamenii nu pot vede lumina şi binecuvântarea (Isaia 8:20).

Iubite citior, nu mai crede că o să-ţi fie bine, trăind la distanţă de Dumnezeu şi de legea Lui, dată spre binele omului (Ieremia 10:23). Oare cine poate şti ceea ce este mai bine pentru o creatură, dacă nu Însuşi Creatorul!

Nu ţinând tradiţiile fără viaţă, nu închinîndu-ne la demoni („sfinţi”) care aduc furtuni şi dezastre, nici pupând oase de morţi, nu vom aduce binecuvântarea peste România, ci închinându-ne Singurului Dumnezeu: Tatăl Ceresc, prin Singurul Mijlocitor: Isus Cristos (1Corinteni 8:6; 1Timotei 2:5).