Aproape 50 de ani am avut parte de dictatura comunistă, URSS a avut parte cca. 70 de ani de comunism! În istorie au fost mai mulți dictatori, care au condus prin opresiune, crime, intimidare, frică, securitate sau prin forțe de poliție aservite regimului respectiv.

Lumea însă nu a rămas fără conducători, chiar după căderea comunismului! – Efeseni 2:1-3.

Însă acești conducători nu sunt cei pe care îi vedem la telvizor, care se ceartă între ei, corupți, lacomi, oameni mici, egoiști, fără viziune, fără expertiză, fără caracter, care conduc fără un plan, fără a iubi poporul, fără a fi pătrunși de binele poporului, care sunt departe de a fi cu adevărat conducători!

Toată această conducere este de fapt un plan regizat, ei nu sunt decât marionete conștient sau inconștient în mâna forțelor oculte (ascunse), demonice, care au ca scop:

1)  Aducerea lui Anticrist la conducerea lumii (1 Ioan 2:18; 2 Tesaloniceni 2:3-8).

2) Distrugerea credinței creștine prin orice mijloace, intelectuale, fizice, prin dezbinare, prin creierea de căi false, care nu duc la Dumnezeu (1 Timotei 4:1-3; 2 Timotei 4:3-4).

3)  Distrugerea vieții, și tot ceea ce înseamnă aceasta (hrana bio, familia tradițională, valorile din trecut, etc.) – Apocalipsa 11:18.

4) Introducerea unui sistem al înșelăciunii, prin ai face pe oamenii să creadă niște valori false, niște minciuni, cum că împlinirea fizică este totul, a sacrifica: semenii, vecinii, chiar rudele și familia pentru bani, pentru realizări. Un sistem hapsân care este introdus în mintea și inima oamenilor prin lăcomie, prin afaceri care nu sunt în acord cu suflarea de viață a lui Dumnezeu,  care profita la maxim de semenii săi, de a fi zgârcit, avar, lacom fără a-ți păsa de durerea pricinuită semenilor, a călca în picioare pe alții, fără milă, fără afecțiune naturală, etc.! - 2 Timotei 3:1-5.

Un sistem al consumismului, în care se produc continuu: produse noi de slabă calitate, uneori mai proaste ca cele vechi în durabilitate și calitate, cu un scop precis: ca omul să fie într-o continuă alergare, după: aparate noi, telefoane noi, mașini noi, etc. ca să nu aibă timp de meditare, de așezare pentru reflecție, de a-L căuta pe Creator, de a-și pune întrebări, etc. Ci, să fie într-un foc continuu, după bani, după lucruri noi, după bonusuri, reduceri, într-un stres care chipurile aduce “fericirea”, că ai ultimul tip de telefon sau mașină!

De asemenea, toate serviciile sunt făcute să nu împlinească oamenii, fie birocrație, fie un stufăriș de pași, nici un serviciu nu este la un nivel simplificat, care să funcționeze simplu și eficient, căci elita ocultă nu dorește asta ca omul să aibă timp liber; să gândească, să se trezească! Nu, ei doresc să te indunde zilnic cu divertismentele ei non stop, prin televiziune, internet, radio, spectacole, muzică, multe lispsite de conștiință, de rușine, de bun simț!

Toate aceste manifestări demonice, au venit din vest după revoluție, unele existau într-o mică măsură și înainte, dar ele s-au desfășurat cu mult mai mult, după câștigarea: libertății!

Putem compara terenul adevăratei libertăți cu acoperișul plat al unui bloc cu 10 etaje, în care libertatea de mișcare este perimetrul acoperișului blocului, adică perimetrul legii lui Dumnezeu! Căci Creatorul nu ne învață decât lucruri folositoare care duc la viață și fericire (Ieremia 10:23; 2 Timotei 3:16-17; Matei 5:1-9). A ieși dincolo de acoperiș, pare preț de o secundă, pare o mișcare liberă, dar duce la moarte! La fel și ieșirea de pe terenul adevărului biblic duce la moarte, chiar dacă preț de o secundă ai senzația de „libertate, de zbor, de împlinire”, următorul pas este în locuința morților! – Psalmi 9:17.

Acestă dictatură demonică, dincolo de oameni, de regi, prinți și președinți, este mult mai periculoasă decât dictatura comunistă sau orice altă dictatură din istorie! De ce?

Deorece acestă dictatură este ascunsă, majoritatea omaneilor nu își dau seama de ea, nu există reprezentanți vizibili ai ei, așa cum au fost președinții comuniști sau partidul comunist, ea este ascunsă, ocultă, subtilă. Acestă dictatură îți dă o „libertate”, de a merge în alte țări, o libertate de a fi mai multe partide, a face firme private, de certuri politice, de destrăbălare la maxim, însă toată acestă „libertate” este tot acoperișul unui bloc, stabilit de elita ocultă, este o libertate spre Anticrist, o libertate fără Dumnezeu și legile Sale, o libertate în care îți negi sufletul și nevoile spiritual ale tale (Matei 4:4), în care îți distrugi creierul discutând și construind partide, companii, strategii, dar de la premise false, construind pe acoperișul blocului făcut de conducerea ocultă, care nu duce la adevărata înțelepciune, la viață, la adevărata bucurie - la Dumnezeu!

În această societate, obediența oamenilor, condiționarea lor nu este obținută prin opresiune, prin frica de securitate sau de închisorile comuniste, sau prin forță, ca și în cartea lui Orwell: Ferma animalelor; ci, așa cum spune Aldous Huxley, în cartea lui „Minunata lume nouă” (1931), o descriere a unei societăți programate tehnologic la bunăstare, o societate fără opresiune, dar în care oamenii sunt condiționați prin atracție, de fapt prin distracție.

Lanțurile plăcerii sunt mult mai groase și mult mai strânse decât lanțurile terorii.

Astfel țările comuniste au schimbat un univers orwellian cu unul huxleyan, de fapt am schimbat o opresiune vizibilă, a interdicțiilor, cu una invizibilă, plăcută, a atracțiilor. Am schimbat comunismul, cu consumismul. Am schimbat discursul comunist, cu discursul: anticristic!

Care conducere este mai rea?

Boala care nu doare e mai rea (conducerea ocultă) decât cea care te anunță prin durere (conducerea comunistă). Dar boala care place? Căci asta face distracția: distrage, stimulează, excită, dar în același timp defocusează, confuzează, prostește. Un om distrat (dominat de dorința de a se simți bine) nu va fi de folos nici lui însuși, nici altora, nici lui Dumnezeu, desigur va fi folositor Diavolului și lumii lui (1 Ioan 2:15-17).

Creștinii însă sunt chemați să lupte nu cu oamenii, nu cu carnea și sângele; ci, cu aceste spirite demonice care conduc lumea înspre rău, și să cerem ca Dumnezeu să pună atât o conducere spirituală din locurile cerești plăcută Lui, cât și oameni cinstiți.

Astfel apostolul Pavel îndeamnă în Efeseni 6:10-12, SCC: “În rest, întăriţi-vă în Domnul şi în supremația puterii Lui. Îmbrăcaţi toată armura lui Dumnezeu, pentru a putea voi sta împotriva uneltirilor Diavolului; fiindcă pentru noi, lupta nu este împotriva sângelui şi a cărnii; ci, împotriva conducerilor, împotriva autorităţilor, împotriva puternicilor lumii întunericului acesta, împotriva puterilor spirituale ale răutăţii din locurile cereşti.

Și mai un sfat din Iacob 4:7: “Supuneţi-vă deci lui Dumnezeu; dar împotriviţi-vă Diavolului, şi el va fugi de la voi.

 

Pentru mai mute informații despre Anticrist, citește: Despre Anticrist.